Svetovanje pri nakupu SW in HW opreme

Kakšno stojno opremo potrebujemo? Konfiguracija in nakup strojne opreme, ki bo zadostila vašim potrebam, omogočila kasnejše nadgradnje in ustrezala tehnologiji, ki jo vaše okolje ima, je pomemben dejavnik v informatiki vsakega podjetja. Žal se temu področju ne posveča dovolj pozornosti in nakup se v zelo kratkem času pokaže kot slaba naložba. Pogosto se najcenejši nakup dolgoročno izkaže kot najslabša investicija.

Z večletnimi izkušnjami pri projektih v informatiki je izbira primerne rešitve za vaše podjetje lahko lažja!

Svetovanje pri nakupu programske opreme

V poplavi plačljive in odprtokodne programske opreme je danes prava zmeda in podjetja se pogosto znajdejo pred dilemo kateri produkt sploh ustreza njihovim željam? Ali je določen produkt res brezplačen? Kam lahko pokličemo v primeru težav? Kako testirati programsko opremo?

Na podlagi vaših želja in potreb, ter obstoječe infrastrukture, vam Aksonova ekipa lahko priporoči programsko opremo, ki bo za vas ustrezna. Produkte, ki ste jih mogoče že izbrali, vam lahko tudi temeljito testiramo in vam svetujemo najprimernješega. Lahko pa vam samo razložimo kakšen sistem licenciranja je za vaše podjetje optimalen.

Prijava na novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice.